Industrifönster

Industrifönster

Att bo i Sverige kan vara ganska kallt ibland. Industrifönster är den senaste trenden som hjälper till att hålla husägare varma, mysiga och bekväma året runt. Industrifönster är perfekta för dem som bor i kallare klimat eftersom de har ett högt isoleringsvärde. Isoleringen hjälper till att upprätthålla värmenivåerna inomhus så att människor inte behöver förlita sig på sina värmesystem så ofta!

I ett försök att bekämpa klimatförändringarna har vi tagit ett fönster till nästa nivå med industriella fönster. Industrifönster är mer energieffektiva och skyddar mot extrema väderförhållanden.

Industrifönster används även numera oftare inom nybyggen. Hallands Nyheter skriver Marmeladfabriken som släpper 18 nya lägenheter som är alla utrustade med industrifönster.

Detta bör du tänka på när du installerar nya industrifönster

Att installera nya industrifönster är en komplex process och bör inte tas lättvindigt. Det finns många faktorer att ta hänsyn till, inklusive men inte begränsat till byggnadens läge, fönstrets storlek och vilken typ av material du vill ha för dina Industrifönster. Den här artikeln kommer att utforska några överväganden som måste göras innan du installerar ett industriellt fönster så att du kan känna dig trygg med att du fattar ett välgrundat beslut för din räkning.

Utöver industrifönstrets funktion så bidrar det även till fin design i hemmet. Expressen har intervjuat Alexander som med hjälp av bland annat industrifönster gjorde om sin tråkiga tvåa till en trerumspärla.

Industrifönstrets historia: När började det hela?

Det industriella fönstret är en viktig del av den moderna arkitekturen. Det finns på sidorna av byggnader, på kontor och till och med hemma. Men när började det hela? Industrifönster används ofta för att separera utrymmen på ett kontor eller i ett hem för att skydda privatlivet. Det första kända användningsområdet för ett industriellt fönster fanns i det antika Rom, där de skapades som ett sätt att släppa in ljus i mörka hem utan att exponera dem för omvärlden.