Har ni vuxit ur er villa?

Har ni blivit flera i familjen och växer ur er villa? Eller kanske ni behöver ett rum som ett extra kontorsrum för arbete hemma? Då kan en tillbyggnad av er villa eller radhus vara lösningen för er. En tillbyggnad behöver inte kosta så mycket mer, men göra villan eller radhuset mer rymligt för hela familjen. Bygger ni med takfönster eller stora panoramafönster så kan det göra mycket för att villan eller radhuset ska kännas mycket större. Hela familjen kan må bra av att huset blir större.

Trånga bostäder kan ge stress

Trånga bostäder kan ge mer stress än vad man riktigt tänker på. Då kan man börja gå på varandra, gräla och må allmänt dåligt. En tillbyggnad av bostaden kan göra så att alla mår bättre och ökar trivseln i huset. Har man barn så kan en större bostad göra så att de leker bättre inomhus. Är det dåligt väder så är det inte så lätt att leka utomhus. Och det är ju konstaterat att vi tillbringar alltmer tid inomhus, även vuxna.

Bäst att anlita arkitektur vid tillbyggnad

Ofta kan man behöva anlita en arkitekt om man ska göra en fin tillbyggnad. Ibland ser man hus som har en tydlig tillbyggnad, men man kan riktigt se att de aldrig har rådfrågat någon arkitekt för sin tillbyggnad. Taket och ytterväggarna är inte snyggt integrerat. Och vill man ha en snygg fasad är det viktigt att anlita en arkitekt som kan rita om hela fasaden och sedan be hantverkarna att bygga tillbyggnaden efter den ritningen.