Nya dörrar för BRF:er

Sitter du med i en styrelse för en BRF? Letar ni efter nya dörrar till er fastighet eller fastigheter? Att köpa in hela uppsättningar dörrar till en eller flera fastigheter är en stor upphandling som kräver stor planering och eftertanke före köpet kan genomföras. Det är många saker att tänka på när man ska skaffa nya dörrar.

Här tar vi upp några av dem som kan behövas begrundas ordentligt:

  1. Vilken slags dörr är det som ni behöver? Vilket är det största behovet? Är det inbrottsskydd, isolering eller är det utseendet som är viktigast?
  2. Ska dörrarna ha en god isolering? Dörrar med en god isolering innebär att bostadsrättsägarna kan slippa lyssna på oljud och buller från trapphuset.
  3. Om dörrarna ska ha ett enhetligt utseende är det viktigt att de passar in i trapphuset så det ser snyggt ut. Vilken färg ska de ha? Ska de ha brevinkast eller behövs inte det? Har ni brevboxar behövs ju inte det.

Välj bästa leverantör för era dörrar

När man ska välja en leverantör för dörrarna till en BRF är det viktigt att välja en som är pålitlig och som ni kan lita på som levererar vid avtalad tid och som tar fram just de slags dörrar som ni har bestämt, när ni väl har bestämt vilka slags dörrar som ni vill ha. För att veta detta på förhand är det bäst att kontrollera leverantörer i omdömessajter som reco.se, hitta.se eller leta efter omdömen på Googles sökmotor. Det är alltid en bra början!