Parmesan gör allt godare!

Gillar du matlagning? De allra flesta gör ju det numera. Alla ska laga mat och det finns så många TV-program om mat numera. Allt från den nakna kocken (Jamie Oliver) till Mästerkocken på TV4, Mattina på SVT när det en gång begav sig. Så man kan nästan inte säga att man inte gillar matlagning numera utan att skämmas en aning.

Även vardagsmiddagen ska ju vara god!

Men man måste inte alltid ställa till med världens middag, bara för att man gillar att laga mat. Det kan man göra även när det bara är vardag. Och de flesta som inte gillar att skala potatis, kanske vill ha pasta till sin torsdagkväll. Lagar man pasta till middag räcker det bara med lite riven parmesanost, en klick ruccola och torkade, marinerade tomater så har man en jättegod middag, som är klar på 10 minuter. (7 minuter att koka pastan, 3 minuter till att ta fram ruccola, och soltorkade tomater och riva parmesan). Svårare än så är det inte att göra en vardagsmiddag som man gärna stoppar i sig.

Faktum är att det mesta blir godare med parmesan, kanske även glass? Har aldrig provat men varför inte?

Allt blir godare med riven parmesanost

Salladen blir godare med parmesan, laxen som du har haft i ugnen blir godarre med parmesan – jo, pröva så får du se! Kyckling i ugnen blir godare med riven parmesan ovanpå, tacos blir godare med parmesan, liksom pizzan, pommes frites och hamburgaren! Allt blir godare med riven parmesan på toppen!